Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων


Σας ενημερώνουμε πως η θητεία του Δ.Σ του συλλόγου μας έφτασε στο τέλος της. Ευχαριστούμε τους γονείς & κηδεμόνες του Συλλόγου, για τη συμμετοχή, και τη στήριξη τους, στις εκδηλώσεις μας κατά τη διάρκεια των δύο ετών, που είχαμε την ευθύνη της Διοίκησης του Συλλόγου. 

Γι αυτό το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 29ου Δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης, καλεί τα μέλη του, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 19-11-2012 και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. 

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης που θα συζητηθούν είναι: 

1. Οικονομικός απολογισμός διετίας 2010-2012.- Έγκριση. 

2. Διενέργεια αρχαιρεσιών για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. 

3. Θέματα που θα τεθούν από τους γονείς & κηδεμόνες. 

Σύμφωνα με το καταστατικό για συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο, την Ένωση Γονέων, την Εξελεγκτική Επιτροπή, δηλώνετε επιθυμία, μέχρι την Παρασκευή 16/11/2012 στα μέλη του συλλόγου, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου, με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο για επικοινωνία. 

Η έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των υποχρεώσεων του Συλλόγου για την νέα σχολική χρονιά. 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Ετήσια Γενική Συνέλευση, και οι Εκλογές θα επαναληφθούν την Δευτέρα 26/11/2012, την ίδια ώρα , στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα. Για να υπάρξει απαρτία πρέπει να παρευρίσκονται το 1/3 των παιδιών ήτοι 95 γονείς. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΨΗΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: