Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικη γιορτή

Τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, ο Σύλλογός μας διοργανώνει και φέτος τον Αποκριάτικο χορό του και με χαρά σάς προσκαλεί να τιμήσετε την εκδήλωση. Θα μας δοθεί έτσι η ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε, να ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες και να πάρουμε κουράγιο για τη συνέχεια.

Παιδιά και γονείς, μικροί και μεγάλοι, θα χρωματίσουμε τον χαρταετό μας, τις μάσκες μας, θα χορέψουμε με το γαϊτανάκι και θα διασκεδάσουμε ακούγοντας μουσική με την καθοδήγηση των διασκεδαστών.

Ο χορός θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, από τις 12:00π.μ. μέχρι... Θα ψήσουμε σουβλάκια, θα πιούμε κρασί οι γονείς και χυμό τα παιδιά.

Η τιμή της πρόσκλησης θα είναι 3,€ ανά άτομο και θα περιλαμβάνει, 2 σουβλάκια και έναν λαχνό.

Το ένα ποτήρι 200 mlκρασί 0,50€ και το ποτήρι ο χυμός 0,50€.

Με την ευκαιρία του χορού και στην προσπάθειά μας να εξοπλίσουμε όλες τις τάξεις με προβολικά μηχανήματα και να βαφούν, θα διοργανώσουμε λαχειοφόρο αγορά με πολλά και μεγάλα δώρα.

Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι: δωροεπιταγή για ποδήλατο, tablet και άλλα πολλά.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, μέχρι και την ημέρα της Αποκριάτικης γιορτής όπου θα γίνει και η κλήρωση των δώρων.

Σας περιμένουμε όλους, γονείς-παιδιά και φίλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: