Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Καλωσόρισμα

Θεσσαλονίκη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Καλή Χρονιά.
Μία σχολική χρονιά ήδη ξεκίνησε και περιμένει τη βοήθειά όλων μας.

Σας πληροφορούμε ότι ο Σύλλογος θα βρίσκεται όπως κάθε χρόνο δίπλα στα παιδιά μας, συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης στο υπέροχο ταξίδι της γνώσης και της μάθησης. Θα προσπαθήσει και πάλι να σταθεί και να βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα όπως έκανε πάντοτε. Θα προσκαλέσει για εποικοδομητικές συναντήσεις αξιόλογους επιστήμονες και συγγραφείς όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο.

Η άριστη συνεργασία μεταξύ δασκάλων και γονέων θα είναι και φέτος η επιδίωξή μας, προκειμένου τα παιδιά να έχουν την καλύτερη δυνατή βοήθεια. Αυτή θα πρέπει να υποστηριχθεί και να ενισχυθεί με τελικό αποτέλεσμα, ένα σχολείο ακόμη καλύτερο, με άριστους μαθητές και σωστούς ανθρώπους. Η εφαρμογή του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Σχολείου από όλους, θα συμβάλλει σημαντικά σ΄αυτό.

Εφαρμόζοντας όλους τους τρόπους επικοινωνίας και ενημέρωσης, με έντυπες ανακοινώσεις, με e-mail, με το blog μας, με τηλεφωνικά μηνύματα (sms), με τη μικρή περιοδική εφημερίδα μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε παρόντες στην προσπάθεια πάντα για το καλύτερο, προσδοκώντας φυσικά και στη δική σας συμμετοχή και ανταπόκριση.

Θα σας ενημερώνουμε για τρέχουσες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου και παρακαλούμε για την ανταπόκρισή σας τουλάχιστον, με την ετήσια συνδρομή σας προς το Σύλλογο, στην οποία θα κληθείτε να ανταποκριθείτε με νεώτερη ανακοίνωση, ώστε να τα πετύχουμε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα, όλοι μαζί.

Κύριοι στόχοι του Συλλόγου μας και φέτος είναι να συμβάλει στην αναβάθμιση του σχολείου μας, στην παροχή κάθε βοήθειας, δημιουργώντας εκδηλώσεις πολλαπλών δράσεων και προγραμμάτων για γονείς και παιδιά, με τις ήδη υπάρχουσες αλλά και με τον εμπλουτισμό νέων εάν και εφόσον όμως οι αρμόδιες αρχές το επιτρέψουν.

Το χρόνο που έφυγε, τοποθετήσαμε σε όλες τις τάξεις προβολικά μηχανήματα και οθόνες προβολής, βάψαμε όλες τις αίθουσες του σχολείου, με υλικά και προσφορά εργασίας από γονέα-μέλος του Συλλόγου, εξασφαλίσαμε περισσότερη προστασία στα φωτιστικά σώματα οροφής όλων των αιθουσών, με προσωπική εργασία γονέων-μελών του Συλλόγου, τοποθετήσαμε προστατευτικό συρματόπλεγμα με δίχτυ στο γήπεδο, βάψαμε τους πυλώνες του γηπέδου με ανυψωτικό όχημα που μας παραχώρησε ο Δ.Θ. ,διοργανώσαμε με απόλυτη επιτυχία στην αυλή του σχολείου μας: α) την χριστουγεννιάτικη γιορτή με την φάτνη και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου, β) τσικνίσαμε όλοι μαζί την Τσικνοπέμπτη παιδιά, δάσκαλοι και γονείς με χορούς και τραγούδια, γ) χορέψαμε και ξεφαντώσαμε στον αποκριάτικο χορό και τέλος δ) φθινόπωρο και άνοιξη παίξαμε, διασκεδάσαμε, φάγαμε, ήπιαμε με τα παραδοσιακά παιχνίδια πού έγιναν θεσμός και γονείς και παιδιά περιμένουν πότε θα ξαναγίνουν.

Στη φετινή χρονιά θα λάβουν μέρος το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου και οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου για εκλογή νέου Δ.Σ. Παρακαλούμε γονείς και κηδεμόνες να συμμετάσχουν στις διαδικασίες για τις οποίες θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, απορία, παράπονο, σχόλιο, πρόταση, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Ευχόμαστε από καρδιάς,

Καλή Δημιουργική και Φωτισμένη Σχολική Χρονιά.


Για το ΔΣ 


ο πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: