Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Τέλος

Αγαπητά παιδιά, αγαπητοί γονείς, αγαπητοί δάσκαλοι,

Με τη βοήθεια του Θεού, τελείωσε κι αυτή σχολική χρονιά. 

Ο στόχος επετεύχθη, γιατί καταφέραμε σχεδόν όλοι μαζί να λύσουμε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και η ίδια η Πολιτεία έπρεπε να είχε λυμένα. 
Αναλυτικά θα αναφερθούμε στον απολογισμό μας τον Οκτώβριο.
Μάθανε και φέτος τα παιδιά μας κι αυτό είναι το πιο ευχάριστο, ότι Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Και τα πετύχαμε. Μαζί με αυτά. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικότερο τα παιδιά μας να συνεχίζουν να κρατάνε αξίες και ιδανικά, να μαθαίνουν στη συνεργασία, να πιστεύουν σ΄αυτό που κάνουν, και να δημιουργούν διαρκώς. 

Ένας χρόνος συνεχούς επιδίωξης για να υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες στο σχολείο μας για τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και κάθε ένα που ανήκει στη σχολική κοινότητα. 
Προσέξαμε, ερευνήσαμε, διασταυρώσαμε, διορθώσαμε, διάφορες ''παγίδες'' που άθελά τους, κάποιοι μη γνωρίζοντας έβαζαν τακτικά.

Ιδιαίτερα μνεία και ευχαριστήρια σε αυτούς και τους συζύγους τους, που βοηθούσαν και ζήτησαν την ανωνυμία τους αλλά το σχολείο, αποκάλυψε την επωνυμία τους στη τελετή λήξης του σχολικού έτους. 
Ήταν πραγματικά οι στυλοβάτες όλων των δράσεων και των προσπαθειών που έγιναν για να έχουμε ένα σχολείο, ασφαλή, υγιεινό, κι ανθρώπινο.
Δεν πειράζει που δεν ήταν όλοι μαζί μας.

-Τον Αναστάσιο Ιακωβίδη, τον ακούραστο ''επιστάτη'' όπως τον αποκάλεσε ο κ. Γρ. Γρηγοριάδης. Αθόρυβα και επαγγελματικά έδωσε τις λύσεις σε όλα τα τεχνικά προβλήματα του σχολείου.
-Τον Αριστείδη Μπάτσαρη, τον χορηγό μας. Με δικά του έξοδα τοποθετήθηκε συρμάτινο πλέγμα με δίχτυ προστασίας στο γήπεδο, βάφτηκαν οι μισές αίθουσες, και τοποθετήθηκε μεταλλική γωνία προστασίας στον εξωτερικό τοίχο, όπου είναι ζωγραφισμένο το υπέροχο καράβι μας.
-Τους Σταύρο Ρέντζο,  Αριστείδη Καλαϊτζίδη, Κωνσταντίνο Αλμπανίδη, Χρήστο Χατζηαποστολίδη,  Βασίλ Μπένγκου, και Ιωάννη Λιόλιο επίσης χορηγούς μας. Ήταν δίπλα μας πάντοτε και η βοήθειά τους ήταν ανεκτίμητη. 
-Τις Γεωργία Σιώμου, και Μελπομένη Φαμπρίκη. Η βοήθειά τους στη σχολική βιβλιοθήκη και στη τραπεζαρία αντίστοιχα, ήταν πολύτιμη.
-Τον Ιωάννη Κορκόρη, για τις ηχητικές πινελιές σε όλες τις εκδηλώσεις μας.
-Τον Ευστράτιο Μαζαράκη, για την παραχώρηση στο σχολείο, ενός πιάνου.
-Τον Παύλο Χαλατζιάν, για την βοήθεια στα παιδιά με ειδικά μαθήματα, για τις εξετάσεις στη μαθηματική εταιρεία.
-Τον Ζαχαρία Κολοκυθά, γιατί κατόρθωσε χειρουργικά και ''έσωσε'' αρκετούς Η/Υ του σχολείου, με αντικαταστάσεις υλικών, χρησιμοποιώντας μάλιστα και αρκετά δικά του.
-Τους Δαύρη Κωνσταντίνο και Καμπουρίδη Δημήτριο, για την παραχώρηση στο σχολείο ηλεκτρικής συσκευής ΄΄φουρνάκι΄΄ για τις ανάγκες της τραπεζαρίας και τον δανεισμό του καταψύκτη για την ημέρα της αποφοίτησης. 
-Τον Αλέξανδρο Αρβανίτη, για την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων μας.
-Όλους και όλες που βοήθησαν στη γενική καθαριότητα, και στη βαφή των αιθουσών του σχολείου.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω, και να ζητήσω συγνώμη σε όσους-ες στεναχώρησα αλλά και να αποχαιρετήσω κάθε μία και καθένα ξεχωριστά.

Σε ευχαριστώ, Δέσποινα Γαρουφαλίδου, Βησσαρίωνα Τσαρδάκα, Φωτεινή Γαβριήλογλου, Θεοδώρα Τσιόγκα, Χαρίκλεια Οκλαλιώτου, Παρθένα Απιδοπούλου, Ελπίδα Χατζηκυριάκου, Μαρία Παπαθανασίου, Στυλιανή Τσίγγανου, Θωμά Αρβανίτη, Παρθένα Ηλιάδου, Παρθένα Τσελεγγίδου, Αγγελική Φατίση, Ιάκωβο Κομνηνό, Σοφία Ασλανίδου, Αναστασία Λυμπερίδου, Αντώνη Νούση.
Έξι χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι του Συλλόγου, γνωριστήκαμε περισσότερο καταφέρνοντας με τους αξιόλογους και υπέροχους αυτούς ανθρώπους που είχα τη τιμή να συνεργαστώ στα ΔΣ, τι είναι ο Σύλλογος και αποδείξαμε τι μπορεί να πετύχει.

Εύχομαι, υγεία, κάθε ευτυχία, οικογενειακή και προσωπική επιτυχία σε γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς και κάθε μέλος των οικογενειών σας.

Ευχαριστώ γι όλα.

Καλό καλοκαίρι.

Χρίστος Σιάπκαρης
ο για λίγο ακόμη πρόεδρος



Δεν υπάρχουν σχόλια: