Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ετήσια Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

          Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 29ου Δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης, καλεί τα μέλη του, (όλους τους γονείς δηλαδή), στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, 
την Τετάρτη, 19/11/2014 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
            Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι:
                   1. Οικονομικός απολογισμός.- Έγκριση.
                   2. Διενέργεια Αρχαιρεσιών για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
                   3. Θέματα που θα τεθούν από τους γονείς & κηδεμόνες.
            Σύμφωνα με το καταστατικό υποψηφιότητα για συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο, την Ένωση Γονέων, την Εξελεγκτική Επιτροπή, δηλώνετε, μέχρι την Παρασκευή 14/11/2014 στα μέλη του Συλλόγου, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου, με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο για επικοινωνία.
            Σε περίπτωση μη απαρτίας η Ετήσια Γενική Συνέλευση, και οι Αρχαιρεσίες για τις Εκλογές θα επαναληφθούν την Τετάρτη 26/11/2014 την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα. Για να υπάρχει απαρτία πρέπει να παρευρίσκονται 96 γονείς που εκπροσωπούν το 1/3 των μαθητών.
            Εάν και εφόσον πάλι δεν προκύψει απαρτία επαναλαμβάνεται για τρίτη και τελευταία φορά την Δευτέρα 1/12/2014 τις ίδιες ώρες. Τότε όμως το ΔΣ εκλέγεται κανονικά από τους παρόντες, αλλά δεν έχει δικαίωμα ο Σύλλογος να εκπροσωπηθεί στην Ένωση Γονέων.
Δικαίωμα Συμμετοχής και μιας Ψήφου ο καθένας, έχουν και οι δύο Γονείς ανεξάρτητα από πόσα παιδιά έχουν στο σχολείο.

            Η παρουσία και η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. ώστε να τεθούν θέματα και προβληματισμοί που θα βοηθήσουν, στην καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν στο σχολείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: