Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Προγράμματα επιμόρφωσης και συμβουλευτικής και άλλα θέματα

Λάβαμε και παραθέτουμε επιστολή από τα Φροντιστήρια ¨ΠΛΑΙΣΙΟ¨, για να ενημερωθούν οι γονείς και μέλη του Συλλόγου μας στα ενδιαφέροντα προγράμματα που θα πραγματοποιήσει. 
Διευθυντής σπουδών στα Φροντιστήρια είναι ο κύριος Ευάγγελος Παπαγιάγκου γονέας και μέλος του Συλλόγου μας.

Τον ευχαριστούμε για τις 4 υποτροφίες πρώην μαθητών του σχολείου μας, για την υποστήριξή του με το Αναγνωστήριο Δημοτικού και την κάθε δυνατή βοήθεια που παρέχει στους γονείς-μέλη του Συλλόγου μας.
Για πληροφορίες απευθύνεστε τηλεφωνικά στο φροντιστήριο 
2310304200 και 2310410004.  

ΠΡΟΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ 29 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κύριε  Πρόεδρε του συλλόγου,          
 Α .Τα φροντιστήρια ΠΛΑΙΣΙΟ  πρωτοπόρα στην διοργάνωση και αρωγή πλήθους πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, βρίσκονται  στο πλευρό κάθε εκπαιδευτικού,  φοιτητή  γονέα και επαγγελματία με στόχο να αναδείξουν  ως κυρίαρχη την δύναμη της γνώσης και μαζί την ανάγκη για δια βίου μάθηση και επιμόρφωση σαν επίκαιρη επιταγή και ευθύνη.
 Σε συνεργασία με τους δήμους Θεσσαλονίκης, Πυλαίας- Πανοράματος και Καλαμαριάς με πνεύμα  φιλοπρόοδο, συνεργατικό και σύγχρονο ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΠΛΑΙΣΙΟ μετατρέπεται σε ένα ανοικτό κοινωνικό σχολείο  και με μια σειρά προγραμμάτων επιμόρφωσης και συμβουλευτικής για την πρωτοβάθμια ,την δευτεροβάθμια, την ανωτάτη  και την μεταλυκειακη  εκπαίδευση  φιλοδοξεί να καλύψει εκπαιδευτικές και γονικές  ανάγκες προσφέροντας ερεθίσματα ,πληροφορίες και  απαραίτητα εφόδια, σε όλους όσους ενδιαφέρονται  να διευρύνουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες και να αναπτύξουν  παράλληλα δεξιότητες και ταλέντα.
 Όλα τα παραπάνω προγράμματα επιμόρφωσηs και συμβουλευτικής (ημερίδες,debyte,workshops) θα πραγματοποιηθούν την περίοδο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΜΑΙΟΣ 2014  με την συμμετοχή Πανεπιστημιακών, ειδικών  επιστημόνων  και επαγγελματιών,  την τελευταία ΚΥΡΙΑΚΗ κάθε μήνα σε χώρους που θα καθορίζονται από τους  συνεργαζόμενους δήμους.
Παρακαλούμε  θερμά τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 29 ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και εσάς προσωπικά κύριε πρόεδρε  για την υποστήριξη, την συμμετοχή και την επικοινωνία της παραπάνω δράσης σε όλους τους γονείς του σχολείου .Παράλληλα θα χαρούμε ιδιαίτερα για ιδέες και προτάσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στον εμπλουτισμό της δράσης με νέες θεματικές ενότητες.
Συνημμένα  αποστέλλεται και το σχέδιο των θεματικών ενοτήτων 2014-2015 όπως έχει κατατεθεί στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα δήμους.
Β. Μετά την περσινή εξαιρετικά επιτυχή αδελφοποίηση του όμορου προς το σχολείο μας  2 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ με το 1 ΛΥΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (την πρώτη σε επίπεδο αστικών δήμων στην χώρα και σε κοινό πρόγραμμα γαλλοφωνιας), στην όποια είχα την χαρά να συμβάλλω σαν γονιός  και εκπαιδευτικός  και  στα πλαίσια του εορτασμού της πόλης μας σαν πρωτεύουσα  νεολαίας 2014 , επιτρέψτε μου  την πρόταση αδελφοποίησης του σχολείου μας  με  δημοτικό  σχολείο της ΚΥΠΡΟΥ η διαπολιτισμικό σχολείο της ΘΡΑΚΗΣ .Τα οφέλη ,οι συμβολισμοί και οι συνέργειες που θα προκύψουν από μια τέτοια πρωτοβουλία είναι προφανή για παιδιά και εκπαιδευτικούς ενώ η επιτυχία πιστεύω  θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Γ. Σαν παλιός απόφοιτος ,σαν εκπαιδευτικός και γονιός θέτω στην διάθεση σας κύριε πρόεδρε 4 υποτροφίες στο φροντιστήριο μας  για μαθητές του σχολείου μας που την τρέχουσα σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στην Α τάξη του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ενώ παράλληλα έχετε την αμέριστη  υποστήριξη μου σε μαθητές της 5ης κ 6ης τάξης του δημοτικού με μαθησιακές ανάγκες σε μαθηματικά και ελληνική γλώσσα.(ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ).
Σας ευχαριστώ θερμά για την επικοινωνία.
Με την ελπίδα για μια εξαιρετική συνεργασία σας εύχομαι δύναμη ,υγεία και καλή σχολική χρονιά.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΙΑΓΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Χημικός-Οικονομολόγος

Δ/ΝΤΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ  ΦΡΟΝΤ.ΠΛΑΙΣΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: