Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Βοήθησε με να ανέβω τα σκαλιά μαζί σου»


Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, ώρα 10:00-17:30 Φιλανθρωπικό bazar-εκδηλώσεις αφιερωμένο στον σύλλογο του συνδρόμου DOWN, 
με τίτλο: «Βοήθησε με να ανέβω τα σκαλιά μαζί σου»

Φέτος στο Φίξ in art,θα φιλοξενήσει και θα στολίσει ένα δέντρο αλλιώτικο από τα άλλα!...
Ένα δέντρο όλο αγάπη!..

Ένα δέντρο που θα στολιστεί με όλα τα χαμόγελα των παιδιών που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση μας, η οποία στηρίζει τον σύλλογο του συνδρόμου Down!.. 
Φέρτε μαζί σας τα παιδάκια σας από τις 11 και έως τις 3:00, οι Arte di tr3, θα φωτογραφίσουν όλα τα γλυκά χαμογελάκια τους και θα στολίσουν το τρίμετρο δέντρο!
Στην εκδήλωση, θα μπορείτε να φέρετε ότι χρησιμοποιημένο ρούχο- παιχνίδι- βιβλίο- κόσμημα- κασκόλ-γάντια-καπέλο-σκούφους-παλτώ-μπουφάν-τσάντα κλπ.Ότι μπορείτε να φανταστείτε, και να το χαρίσετε στον σύλλογο του συνδρόμου Down!..
Τα χαρισμένα σας αντικείμενα-ρούχα κλπ, θα χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να πουληθούν σε ειδικά διαμορφωμένους πάγκους, μέσα στον χώρο, ώστε να μπορέσετε να ψωνίσετε σε πολύ χαμηλές τιμές, ότι χρειάζεστε!...
Την ίδια μέρα, θα παρουσιαστούν δύο τραγούδια αφιερωμένα στον σύλλογο, καλλιτέχνες μουσικοί θα τραγουδήσουν για εσάς, παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα με παιδιά θα χορέψουν, θα παρουσιαστεί live επίδειξη ξιφασκίας, από τον έναν και μοναδικό ΟΞΙΦ, η κουκουβάγια η σοφή, θα πραγματοποιήσει μάθημα διατροφής στα παιδιά σας, η Εβίτα με τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες της θα σας χαρίσει γνώσεις με την χαρτοτεχνικής, θα μαγειρέψουμε με το tithafame.gr και το Elpidaslittlecorner.blogspot.gr... O Μιχάλης Σπορίδης θα ζωγραφίζει μαζί με τα παιδιά παραμυθοεικόνες.. Kαι πολλά ακόμα…
Ετοιμαστείτε να περάσετε όμορφα και δημιουργικά τόσο εσείς-όσο και τα παιδιά σας, βοηθώντας το παιδάκι του συνδρόμου Down να ανέβει τα σκαλιά και να ανάψει το αστέρι στο χιονισμένο δέντρο μας!..

To πρόγραμμα:

10.00 - 11.00 Ανάγνωση παιδικού παραμυθιού ''Ο Μάκης ο Σαλαμάκης'' απο τη διαιτολόγο, διατροφολόγο συγγραφέα Βασιλική Παπαδοπούλου.
11.00 - 11.30 Χαιρετισμός του προέδρου Συλλόγου Συνδρόμου Down στο Θεατράκι.
12.00 - 12.30 Τα παιδιά του συλλόγου θα χορέψουν για μας παραδοσιακούς χορούς στο Θεατράκι
11.00 - 15.00 - Οι Arte di tr3 θα φωτογραφίζουν και θα στολίζουν με χαμόγελα το τρίμετρο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σύλλογο συνδρόμου Down.
12,00 - 16,00 Ο κλόουν θα παίζει παρέα με μικρούς και μεγάλους στην αίθουσα χορού , και θα συμμετάσχει και στην ανάγνωση παιδικού παραμυθιού που θα γίνει στις 14,00 από τη Βασιλική Παπαδοπούλου.
13.00 ''Η κουκουβάγια η σοφή μου μαθαίνει διατροφή'' Η διαιτολόγος διατροφολόγος και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών- βοηθημάτων διατροφής, Παπαδοπούλου Βασιλική, έρχεται και διδάσκει τους μικρούς μας μαθητές, αξίες διατροφής.
13.30 - Θα μαγειρέψουμε παρέα με τη Φιλίτσα Μυλωνά www.tithafame.gr
15:00- Μαγειρική από την Ελπίδα Χαραλαμπίδου Elpidaslittlecorner.blogspot.gr
14.00 - Ανάγνωση παιδικού παραμυθιού '' Ο Δημήτρης και η Φιφή κάνουν λάθος διατροφή'' στην αίθουσα χορού από τη Βασιλική Παπαδοπούλου
16.00 0 Πολιτιστικός Σύλλογος Ρωμιοσύνη θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς από την Θράκη και την Ήπειρο στο Θεατράκι
17.30 - Σε πρώτη εκτέλεση 2 τραγούδια φτιαγμένα ειδικά για την εκδήλωσή μας τα οποία θα συμμετέχουν και σε διαγωνισμό παιδικού τραγουδιού! Μην τα χάσετε!!!!.
18.00 - Θα τελειώσουμε με το τραγούδι Last Christmas!.. όπου καλούμε όλους εσάς να τραγουδήσετε!

Ολοήμερες δράσεις:

Ολοήμερο bazaar με ρούχα, παιχνίδια, βιβλία κτλ με τιμές από 2 ευρώ στο Θεατράκι του ΦΙΞ in art.
Ο εικονογράφος παιδικών παραμυθιών και όχι μόνο Μιχάλης Σπορίδης θα ζωγραφίζει παρέα με τα παιδιά όλη μέρα στην αίθουσα 2.
Η κουκουβάγια η Σοφή θα δίνει διατροφικές συμβουλές σε μικρούς και μεγάλους καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας.
Στην Βιβλιοθήκη - Βιβλιοπωλείο του ΦΙΞ in art το Crafting Therapy by Evita θα μας καθοδηγεί σε μοναδικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές απο ανακυκλώσιμα υλικά. Όλες οι κατασκευές θα δωριστούν στο Σύλλογο Down για πώληση σε κάποιο απο τα επερχόμενα Bazaar τους.
Η Ελληνική ένωση Έρευνας και Διάσωσής, θα βρίσκεται μαζί μας καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, και θα μπορέσουμε πάρουμε γνώσεις σε θέματα πρώτων βοηθειών.
Οι μπάρες ενέργειας Wish, ανέλαβαν να εκτυπώσουν ειδικά για την μέρα της εκδήλωσης, αντίτυπα από τα δύο βιβλία : Με λένε Κατερίνα και θήλασα και το Ο Δημήτρης και η Φιφή με μαθαίνουν γραφή, μέσα από την διατροφή-οι αριθμοί!..
Υπάρχουν περιορισμένα αντίτυπα και όποιος προλάβει, θα πάρει την συλλεκτική έκδοση, η οποία και βγήκε ειδικά για αυτή την εκδήλωση, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία ενός νέου παραμυθιού, που θα δημιουργηθεί μέσα στον σύλλογο, από τα παιδιά!...Οι wish bars θα μοιράζουν δωρεάν μπάρες ενέργειας καθ'όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις δράσεις και ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο του συνδρόμου Down. Τηλέφωνο του χώρου φιλοξενίας:2310500034 Φιξ in art Τηλέφωνο του συλλόγου συνδρόμου Down:2310925000

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις δράσεις και ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο του συνδρόμου Down.
Τηλέφωνο του χώρου φιλοξενίας:2310500034 Φιξ in art
Τηλέφωνο του συλλόγου συνδρόμου Down:2310925000

Δεν υπάρχουν σχόλια: