Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Καλωσόρισμα γονέων και κηδεμόνων

Θεσσαλονίκη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, μία νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε.
Δείχνει να είναι πολύ δύσκολη και με ποικίλα προβλήματα.
Σας βεβαιώνουμε όμως ότι θα είμαστε δίπλα στα παιδιά, συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες τους, στο ταξίδι για μάθηση.
Σας πληροφορούμε ότι έχουμε ένα πολύ καλό σχολείο με καλούς δασκάλους που αφιερώνουν πολύ χρόνο για τα παιδιά μας. Έχουν την ίδια αγωνία με εμάς για το μέλλον των παιδιών και προσπαθούμε να υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ δασκάλων και γονέων ώστε τα παιδιά να έχουν την καλύτερη δυνατή βοήθεια.
Αυτή θα πρέπει να υποστηριχθεί και να ενισχυθεί προς όφελος των παιδιών μας. Το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι, να γίνει το σχολείο μας ακόμη καλύτερο, με άριστους μαθητές και σωστούς ανθρώπους.
Στη δύσκολη και αινιγματική εποχή που ζούμε, η συνεισφορά του Συλλόγου πιστεύουμε ότι είναι σημαντική, καθώς θα προσπαθήσει και πάλι να βοηθήσει και να σταθεί σε κάθε πρόβλημα. Θα προσκαλέσει για εποικοδομητικές συναντήσεις αξιόλογους επιστήμονες και συγγραφείς όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο.
Εφαρμόζοντας όλους τους τρόπους επικοινωνίας και ενημέρωσης, με έντυπες ανακοινώσεις, με e-mail, με το blog μας, με τηλεφωνικά μηνύματα (sms), με τη μικρή περιοδική εφημερίδα μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε παρόντες στην προσπάθεια πάντα για το καλύτερο, προσδοκώντας φυσικά και στη δική σας συμμετοχή και ανταπόκριση.
Θα σας ενημερώνουμε για τρέχουσες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου μας και παρακαλούμε για την ανταπόκρισή σας τουλάχιστον, με την ετήσια συνδρομή σας προς το Σύλλογο, ώστε να πετύχουμε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα όλοι μαζί.
Οι κύριοι στόχοι του Συλλόγου μας και φέτος είναι να συμβάλει στην αναβάθμιση του σχολείου μας, στην παροχή κάθε βοήθειας, να δημιουργήσει εκδηλώσεις πολλαπλών δράσεων για γονείς και παιδιά, με τις ήδη υπάρχουσες αλλά και με τον εμπλουτισμό νέων αλλά και προγραμμάτων εάν και εφόσον όμως οι αρμόδιες αρχές το επιτρέψουν.
Καλωσορίζουμε λοιπόν τους καινούργιους μαθητές και γονείς και τους ευχόμαστε,

Καλή Σχολική Χρονιά.

Για το ΔΣ 

Ο πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: