Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Συμμετοχή σε έρευνα μεταπτυχιακής φοιτήτριας για νέους γονείς!

Η κυρία Μαρία Κοτσαμπάσογλου, φοιτήτρια Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Ε.Κ.Π.Α. με επιστολή της ζητά την βοήθειά μας, στην έρευνα διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιεί και αφορά γονείς με παιδιά μέχρι 12 ετών.Είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια που σκοπό έχει τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. 
Παραθέτουμε την επιστολή για ενημέρωση των γονέων- μελών και συνιστούμε ανεπιφύλακτα στην συμπλήρωση των ερωτηματολογίων.


Απο: Maria Kotsampasoglou
Προς: "silogos29dimotiko@yahoo.gr" <silogos29dimotiko@yahoo.gr>
Στάλθηκε: 10:59 μ.μ. Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013


Αξιότιμε Κ. Σιάπκαρη,
Αξιότιμα μέλη του ΔΣ,

Ονομάζομαι Μαρία Κοτσαμπάσογλου και είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο λόγος για τον οποίο επικοινωνώ μαζί σας είναι επειδή στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας πραγματοποιώ μια έρευνα που αφορά παντρεμένα ζευγάρια με τουλάχιστον ένα παιδί ηλικίας 2-12 ετών, και θα ήθελα τη βοήθειά σας προκειμένου να προσεγγίσω τους γονείς.
Σκοπό της έρευνάς μου αποτελεί η μελέτη του τρόπου λειτουργίας της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, και πιο συγκεκριμένα τη συμμετοχή του πατέρα στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, την ικανοποίηση των συζύγων από το γάμο τους, ενώ περιέχει και ορισμένες ερωτήσεις για την πατρική τους οικογένεια.Η έρευνα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, προκειμένου να διασφαλιστεί η ανωνυμία των συμμετεχόντων και η εμπιστευτικότητα των δεδομένων τους, και η διάρκεια συμπλήρωσής του ερωτηματολογίου δεν υπερβαίνει τα δέκα λεπτά.
Θα μπορούσατε, μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων να προωθήσετε τα ερωτηματολόγια στους γονείς, ώστε να απαντήσουν, αν και εφ' όσον το επιθυμούν;

Το ερωτηματολόγιο για τους πατέρες είναι αυτό:


Και το ερωτηματολόγιο για τις μητέρες είναι αυτό:

Σημειωτέον, ότι χρειάζεται να απαντήσουν και οι δύο γονείς, καθώς μας ενδιαφέρει η εμπειρία τόσο του πατέρα, όσο και της μητέρας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και την υποστήριξή σας,

Με εκτίμηση,

Μαρία Κοτσαμπάσογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: