Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Χαιρετισμός

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά. Φαίνεται πως θα είναι δύσκολη με ποικίλα προβλήματα. Σας βεβαιώνουμε όμως, ότι θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, θα βρισκόμαστε πάντα συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες τους, στο ταξίδι για μάθηση.

Σ’ αυτούς που έρχονται σε πρώτη επαφή με τη σχολική κοινότητα, αλλά και σ΄ αυτούς που έχουν ήδη χρόνια και αρκετή εμπειρία τους ενημερώνουμε ότι εφαρμόσαμε και εφαρμόζουμε όλους τους τρόπους επικοινωνίας και ενημέρωσης, τις έντυπες ανακοινώσεις, τα e-mail, το blog μας, τα τηλεφωνικά μηνύματα (sms), τη μικρή περιοδική εφημερίδα μας και ότι το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. Θα μπορούσε να ήταν αρκετά καλύτερο. Με τους τρόπους αυτούς επικοινωνίας επιθυμούμε να είμαστε όσο μπορούμε δίπλα σας, στην προσπάθεια πάντα για το καλύτερο, προσδοκώντας φυσικά και τη δική σας συμμετοχή και ανταπόκριση.

Οι κύριοι στόχοι του Συλλόγου μας και φέτος είναι να συμβάλει στην αναβάθμιση του σχολείου μας, στην παροχή βοήθειας όταν ζητηθεί στο εκπαιδευτικό προσωπικό, πολλαπλές δράσεις και εκδηλώσεις για γονείς και παιδιά με τις υπάρχουσες αλλά και με τον εμπλουτισμό νέων εκδηλώσεων και προγραμμάτων. Στη δύσκολη και αινιγματική εποχή που ζούμε, η συνεισφορά του Συλλόγου πιστεύουμε ότι είναι σημαντική, καθώς θα προσπαθήσει να βοηθήσει και να σταθεί σε κάθε πρόβλημα. Θα προσκαλέσει και πάλι για εποικοδομητικές συναντήσεις αξιόλογους επιστήμονες και συγγραφείς. Συνεχής επιδίωξη μας, επίσης, είναι η προσπάθεια διατήρησης των άριστων σχέσεων μεταξύ γονέων και δασκάλων.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τους καινούργιους μαθητές, γονείς και δασκάλους.

Τους πληροφορούμε ότι ήρθαν σε ένα πολύ καλό σχολείο με καλούς δασκάλους που αφιερώνουν πολύ χρόνο για τα παιδιά μας. Έχουν την ίδια αγωνία με εμάς για το μέλλον των παιδιών και υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ δασκάλων και γονέων ώστε τα παιδιά να έχουν την καλύτερη δυνατή βοήθεια.

Αυτήν θα πρέπει να υποστηριχθεί και να ενισχυθεί προς όφελος των παιδιών μας. Το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι, να γίνει το σχολείο μας ακόμη καλύτερο, με άριστους μαθητές και σωστούς ανθρώπους.

Θα σας ενημερώνουμε για τρέχουσες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου μας και παρακαλούμε για την ανταπόκρισή σας τουλάχιστον, με την ετήσια συνδρομή σας προς το Σύλλογο, ώστε να πετύχουν όλα αυτά.

Στις επερχόμενες αρχαιρεσίες και εκλογές για το νέο ΔΣ, σας περιμένουμε να μιλήσουμε, να γνωριστούμε. Μπορούμε πολλά περισσότερα όλοι μαζί.



Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους.



Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: