Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

14ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής




Στο κλειστό γήπεδο της Χ.Α.Ν.Θ. θα πραγματοποιηθεί το 14ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για όλους. Όσοι είστε από 6 έως 70+ μπορείτε να κάνετε τη δική σας ομάδα.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κάλυψη των αθλητικών αναγκών των δημοτών, των συλλόγων και των φορέων της πόλης μας, αλλά και όλης της Ελλάδος, διοργανώνει για 14η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, που θα διεξαχθεί στις 11, 12 και 13 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. 
Το Φεστιβάλ είναι ενταγμένο στο καλεντάρι της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας . Περιλαμβάνει γυμναστικές δραστηριότητες, που αποκλείουν τελείως τον ανταγωνισμό και αποτελεί μια γιορτή γυμναστικής για όλους, ενισχύοντας τη χαρά της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας και τις νέες κινητικές αντιλήψεις.


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 29ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, συμμετέχει στην 14η Εκδήλωση Γενικής Γυμναστικής, με δύο ομάδες από τα απογευματινά τμήματα των δραστηριοτήτων του Συλλόγου:
α. Την ομάδα ρυθμικής γυμναστικής της Βίκυς Λεονταρίδου με 24 παιδιά.

β. Την ομάδα μοντέρνου χορού της Σοφίας Ιορδανίδου με 15 παιδιά.

Τα παιδιά σας προσκαλούν λοιπόν την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012, ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ., να τα θαυμάσετε, να τα χειροκροτήσετε, και να τα ενθαρρύνετε, στον αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: