Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ











Το Ελληνικό Τμήμα ΙΒΒΥ (Διεθνής Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα) - Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου στο πανελλήνιο διαγωνισμό για το 2012 απένειμε διάφορα βραβεία :









Για το Βραβείο σε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου ή Λυκείου που με τις δραστηριότητές του προωθεί την παιδική/νεανική λογοτεχνία,





ο Σύλλογός μας, κέρδισε το έπαθλο ανάμεσα σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων απ' όλη την Ελλάδα.



Το Έπαθλο είναι: Βιβλία αξίας 500 ευρώ από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, τα οποία θα εμπλουτίσουν τη Βιβλιοθήκη και θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά μας, να ταξιδέψουν ακόμη πιο μακρυά!!!

Από την σελίδα μας αυτή, να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές από τον «ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ», τον πρόεδρο συγγραφέα, Βαγγέλη Ηλιόπουλο κι όλο το ΔΣ και τον Αθλοθέτη "Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ'' για το Βραβείο αυτό.

Να ευχαριστήσουμε επίσης όσες και όσους βοηθούν,

μέσω της εφημερίδας μας, 
των εκθέσεων παιδικών βιβλίων και φιλοξενίας της συγγραφέως Σοφίας Ζαραμπούκα που συνδιοργανώνουμε με το σχολείο,
την καλλιτεχνική αναπαράσταση στο περιβάλλοντα χώρο του σχολείου,
τη λέσχη ανάγνωσης που βρίσκεται σε εμβρυακό στάδιο προς το παρόν και
την αναβάθμιση και λειτουργία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης ώστε να ανέβει ένα ακόμα σκαλοπάτι, στο οποίο οι μαθητές και οι μαθήτριές μας, μπορούν να πατήσουν με υπερηφάνεια και να απολαύσουν το ταξίδι στη γνώση!!!

Είναι μεγάλη επιτυχία. το δεύτερο καλύτερο βραβείο που δίνεται στη χώρα μας να ανήκει στο Σύλλογό μας, σε όλους μας.
Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε πολλά όταν δουλεύουμε όλοι μαζί.
Το βραβείο αυτό θα κοσμεί το σχολείο μας και θα δείχνει στους επόμενους γονείς, μαθητές και δασκάλους, ότι καμιά προσπάθεια δεν πηγαίνει χαμένη και φυσικά όταν αυτή έχει σαν στόχο την διάδοση του πολιτισμού και της παιδείας.
Γιατί παιδεία δεν είναι μόνο τα γράμματα και η μόρφωση. Παιδεία είναι η αγάπη και ο σεβασμός στον συνάνθρωπό μας, στη φύση, στα ζώα, στη μουσική, στη καθαριότητα.
 


Ο Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, είναι ένα Σωματείο Πολιτιστικό, Μη Κερδοσκοπικό, αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο Αθηνών.
Είναι το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (International Board on Books for Young People – IBBY).
Τα μέλη του είναι συγγραφείς, εικονογράφοι, εκπαιδευτικοί και των τριών βαθμίδων, εκδότες, βιβλιοθηκονόμοι, ερευνητές, παιδοψυχολόγοι και άλλα άτομα που ενδιαφέρονται για το παιδικό βιβλίο και το αποδεικνύουν έμπρακτα.



περισσότερα στο: http://www.greekibby.gr/products5.php?wh=1&lang=1&the1id=44&the2id=45&the3id=94&theid=94&open1=44&open2=45&open3=94

Δεν υπάρχουν σχόλια: