Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αναμνηστικά Ενθύμια για Μαθητές-τριες.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ του Συλλόγου φρόντισε και ετοίμασε αναμνηστικά ενθύμια για όλους τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας.
Εάν δεν επιθυμείτε να κρατήσετε τη συσκευασία, παρακαλούμε να  επιστραφεί, χωρίς να ανοιχτεί ή να καταστραφεί μέχρι τη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012. 
Η κάθε συσκευασία κοστίζει 13€ και τα χρήματα μπορείτε να τα βάλετε στο φάκελο με το όνομα του παιδιού και τη τάξη, ή να τα δώσετε στα Μέλη του Συλλόγου που βρίσκονται στο σχολείο τις ώρες 08:00-09:00 και 13:30- 14:00.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η συσκευασία με τα φετινά ενθύμια των μαθητών και μαθητριών, ήταν μία επιλογή που ομόφωνα ενέκρινε το ΔΣ μετά από επιλογή όλων των προσφορών.
Η τιμή των 13€ δεν μόνο είναι το κόστος κάθε συσκευασίας, αλλά πίσω απο αυτή την τιμή, κρύβονται πλούσια δώρα που έδωσε η ''ΦΩΤΟΣΧΟΛΙΚΗ'' στον Σύλλογο άρα στα ίδια τα παιδιά μας. συγκεκριμένα:
α.  1 ποδήλατο, 
     4 Skateboard, 
     1 ηλεκτρονική κορνίζα, 
     1 ζεύγος ηχεία ηλεκτρονικού υπολογιστή, 
τα οποία θα διατεθούν σε λαχειοφόρο αγορά στο τέλος της σχολικής χρονιάς, 
β.  τα χριστουγεννιάτικα δωράκια που πήραν τα παιδιά με τον Άγιο Βασίλη, δηλαδή, ημερολόγιο, βιβλίο, τρισδιάτατο δένδρο, σκουπάκι.
γ.  τα ενθύμια αποφοίτησης που θα δοθούν στα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης στο τέλος της χρονιάς και
δ.  μικρά ενθύμια για τα πρωτάκια που θα υποδεχθούμε στην καινούργια σχολική χρονιά.

Με κριτήριο λοιπόν το συμφέρον του γονέα, το χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε παιδιού, η απόφαση του ΔΣ για τα φετινά ενθύμια-δώρα θεωρούμε ότι ήταν σωστή.
Θα επιθυμούσαμε να αφήσετε σχόλια θετικά ή αρνητικά.
Θα βοηθήσουν πάρα πολύ, ώστε την επόμενη φορά να γίνει ακόμη καλύτερη επιλογή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έργο σας είναι υπέροχο. Σας έχουμε εμπιστοσύνη.
Οι φωτογραφίες δεν ήταν οι καλύτερες αλλά μπροστά σε όλα τα άλλα και αφού αρέσανε στα παιδιά μου τις κρατήσαμε για ενθύμιο να θυμούνται το 2012 και τους συμμαθητές μα τους δασκάλους τους.
Συγχαρητήρια.

γονέας του σχολείου είπε...

Συγχαρητήρια στο ΔΣ του συλλόγου για το ενδιαφέρον που δείχνει στα παιδιά μας,την πλήρη ενημέρωση, μέσω της ιστοσελίδας.Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό και εμείς θα είμαστε δίπλα σας.