Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Γιορτή αποφοίτησης Στ΄τάξης και λήξης σχολικού έτους 2010-11

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 απόγευμα, το σχολείο γέμισε φωνές και χρώματα.
Γονείς,  γιαγιάδες, παππούδες και φίλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του σχολείου, ήρθαν και χειροκρότησαν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες στο δίωρο σχεδόν πρόγραμμα  ζωντάνιας και ενθουσιασμού μέσα σε πολύχρωμο μοτίβο που δημιούργησαν στο γήπεδο του σχολείου μας.



Στην φετινή διοργάνωση παρουσίασαν πρόγραμμα και  τα τμήματα δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας, ώστε όλοι να μπορέσουν  να  δούν τι γίνεται σ΄αυτά τα τμήματα.


Η ομιλία του προέδρου του ΔΣ,
α) για τις δραστηριότητες.

Αγαπητοί γονείς, σας ευχαριστούμε που ήρθατε να χειροκροτήσουμε μαζί τις προσπάθειες των παιδιών μας.
Ο Σύλλογος συνέχισε και φέτος την λειτουργία τμημάτων διαφόρων δραστηριοτήτων, παράλληλα με τα μαθήματα του σχολείου. Τρία από αυτά, παρουσιάζουν μικρό πρόγραμμα όλης της χρονιάς.
Με τα τμήματα παραδοσιακών χορών, ρυθμικής γυμναστικής, ζωγραφικής, σκάκι, θεάτρου, Tae kwo do, χίπ χόπ, μοντέρνου χορού, προσπαθήσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις παιδιών και γονέων.
Από την νέα χρονιά θέλουμε πάλι την στήριξή σας στα ίδια, αλλά και σε άλλα τμήματα που ζητήθηκαν να δημιουργηθούν όπως, μουσικής, χορωδίας, βόλεϋ αλλά και παραδοσιακών χορών για γονείς ή ότι άλλο προταθεί.

β) ευχαριστίες,

Αγαπητά μας παιδιά,
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι  το χαμόγελό σας, τα όνειρά σας, μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε.
Ευχή μας είναι, ειδικότερα για τα παιδιά της Στ΄ τάξης, που από σήμερα θα συνεχίζουν τον αγώνα σε άλλο γήπεδο μάθησης, εσείς να γίνεται οι σοφοί Έλληνες πολίτες, και με εφόδια σωστή παιδεία και αρετή, να διορθώσετε τα λάθη και να φέρετε σε πέρας με επιτυχία ότι έργο θα σας ανατεθεί.
Όλο το Δ.Σ. εύχεται υγεία, ευτυχία για τη συνέχεια, σε σας και στους γονείς σας.
Στον κ. διευθυντή, στις δασκάλες και στους δασκάλους σας, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, το ελάχιστο που μπορούμε να δώσουμε, και να τους ευχηθούμε καλή ξεκούραση το καλοκαίρι, ώστε, η νέα σχολική χρονιά, να τους βρει με γεμάτες μπαταρίες για τις δύσκολες ημέρες και ώρες που φαίνεται να έρχονται.
Στους γονείς αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί σε όλα σχεδόν τα παιδιά φέτος, η διαγωγή ήταν πιστεύουμε Κοσμιωτάτη.
Στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο επιβάλλεται να δώσουμε συμβολικά έπαινο για την προσφορά και το έργο του, πάνω στο οποίο κι εμείς χτίζουμε.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε και τους χορηγούς αυτής της γιορτής, οι περισσότεροι γονείς και μέλη του Συλλόγου χωρίς τους οποίους δεν θα είχε επιτυχία ,
Ζήση Γωγώ (ανθοπωλείο με ανθηρές προτάσεις γάμου), Αλμπανίδης Ιωάννης-Ανθή (΄΄φωτότυπο΄΄, ψηφιακές εκτυπώσεις) Βλάχος Ιωάννης, Παπαδόπουλος Λεωνίδας, Παπαδάκη Κυριακή, τα μέλη και τους συζύγους του ΔΣ, το s/m Μασούτηs, το m/m Midi;s, την καφετέρια Such  και τους γονείς που δέχθηκαν το κάλεσμα μας και αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο, τεχνικές γνώσεις και εργασία για το σχολείο και όλες τις μάνες και γιαγιάδες για τα πλούσια εδέσματα που πρόσφεραν για τα παιδιά των τάξεων τους.   
Και φυσικά τις γυμνάστριες μας Λένα και Άσσυ που δώσανε τον εαυτό τους για να βγεί αυτό το αποτέλεσμα, και τις δασκάλες Πωλίνα και Κατερίνα, Ευαγγελία, γιατί μαζί με τα παιδιά των τμημάτων της Στ΄ παρουσίασαν στους τοίχους του σχολείου καλλιτεχνίες και δημιουργίες με θέμα ΄΄6 χρόνια στο δημοτικό΄΄που συγκίνησαν μικρούς και μεγάλους.

Καλό καλοκαίρι και το καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο.


ΥΓ. Στείλτε μας φωτογραφίες, βίντεο απο την γιορτή ή απο άλλη εκδήλωση του σχολείου στο e-mail μας silogos29dimotiko@yahoo.gr, για να δημοσιευθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: