Επισκεφτείτε και προβληθείτε στον Επαγγελματικό Οδηγό Μελών μας

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Η συγγραφέας Σοφία Ζαραμπούκα στο σχολείο μας.

 
Πέμπτη  25 Νοεμβρίου 2010 ώρα 19:00μμ, η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας είναι πλέον γεμάτη από παιδιά, γονείς και δασκάλους.
Το σχολείο μας έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενεί τη συγγραφέα 76 τίτλων παιδικών βιβλίων, Σοφία Ζαραμπούκα η οποία μιλά στα παιδιά μας, που μαγεμένα από τα λόγια της παρακολουθούν, ρωτούν, παίζουν και παίρνουν  απαντήσεις σε ερωτήματα που της θέτουν.
Δηλώνει μάλιστα, ότι για πρώτη φορά συμμετέχει σε τέτοια εκδήλωση και μιλά σε σχολείο της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα με τέτοιο ζεστό κλίμα που δημιούργησαν παιδιά μικρά, μεγάλα αλλά κι ακόμα μεγαλύτερα!!!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από την σελίδα αυτή, όλους όσους συνέβαλλαν στην πετυχημένη αυτή  εκδήλωση, που έδωσε τόση χαρά στα παιδιά μας.
Ζήσαμε πραγματικά ένα ξεχωριστό απόγευμα, το οποίο θα μείνει αξέχαστο σε μικρούς και μεγάλους.
Σε παρόμοιες εκδηλώσεις, που σίγουρα θα γίνουν πάλι, συνιστούμε καθολική συμμετοχή και παρουσία μαθητών, γονέων και δασκάλων.
Ευχαριστούμε κυρία Σοφία Ζαραμπούκα για όλα όσα μας δώσατε και σας περιμένουμε πάλι στο ζεστό περιβάλλον μας. Σας ευχόμαστε κάθε αγαθό και επιτυχία στη ζωή σας!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: